Salon - Lagerman Hairdressers
15883
page-template-default,page,page-id-15883,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Salon

LAGERMAN is een gerenommeerd bedrijf dat sinds 1960 een begrip in Rotterdam is, met een grote klantenkring uit binnen- en buitenland. De ruime en stijlvolle salon is gelegen aan de Mauritsweg in het hart van Rotterdam.

Carlos Freitas heeft het bedrijf in 2010 overgenomen en zet sindsdien de traditie voort. Dit doet hij samen met een team van talentvolle haarstylisten die gevoel hebben voor vormgeving, creativiteit en service. Door jarenlange training en ervaring beschikken zij over een grote hoeveelheid vakkennis. Zij zorgen er steeds voor dat ze up-to-date zijn met de laatste technieken en trends voor dames en heren.

De naam LAGERMAN staat garant voor kwaliteit, wat resulteert in mooi en gezond haar. In de salon bieden zij tevens diverse haarverzorgingsproducten aan van internationaal gerenommeerde merken zoals Fudge, NAK, American Crew en Moroccanoil. Daarnaast geven zij advies op het gebied van styling en verzorging.

Carlos en zijn team verwelkomen u graag om kennis te maken en u te voorzien van een vrijblijvend advies!